info@ovsgravenpolder.nl
06-20903545

Nieuws en Agenda

Jubileumvraag

“September a.s. staat de verschijning van no. 50 van Het ’s-Gravenpoldertje gepland. Dat wat begon als een dubbelzijdig A-4tje in zwart-wit is inmiddels uitgegroeid tot een 40 pagina’s tellende fullcolour glossy. Binnen de redactie is al eens de vraag opgeworpen of de naam Het ’s-Gravenpoldertje nog wel de lading dekt. Een nieuwe naam zou bijvoorbeeld kunnen zijn: De ’s-Gravenpoldenaar, De Poldergraaf of De Graafpost om maar eens wat te noemen”, zo schreven we in het vorige nummer.

Op de vraag “We zijn benieuwd of onze lezers net als de meerderheid van de redactie de bestaande naam Het ’s-Gravenpoldertje willen behouden of vanaf no. 50 kiezen voor een andere naam” kregen we de volgende 3 reacties:

Hallo, ik zou graag een verandering van naam van ‘het sGravenpoldertje’ zien. ik vind het niet zo’n leuke naam. Zelf ben ik niet heel creatief maar de naam ‘de sgravenfolder’ kwam bij me boven. Vriendelijke groetjes.
Hallo. De bestaande naam Het ‘s-Gravenpoldertje is en blijft een leuke en originele naam. Met vriendelijke groeten
Hallo, Wanneer je het ‘s-Gravenpoldertje van naam wil veranderen, (het is eigenlijk ook geen tje meer) noem het dan De ‘s-Gravenpoldernaer.(nog een beetje zeeuws in de naam) Groeten

Uitgaande van deze reacties is de stand 2 – 1 ten nadele van Het ’s-Gravenpoldertje en zijn er naast de eerder geopperde namen twee opties bijgekomen, te weten: De ’s-Gravenpoldenaer en de ’s-Gravenfolder.

Laat ons weten op redactie@ovsgravenpolder.nl wat jij of u als lezer daarvan vindt.

Andere ideeën niet alleen wat betreft de naam maar ook over de inhoud en vormgeving van ons blad zijn welkom. Nogmaals: Graag reactie aan: redactie@ovsgravenpolder.nl.
Ook willen we de redactie nog uitbreiden. Dus schrijf je graag verhalen of fotografeer je graag kom dan ons gezellig team versterken.


10 jaar Delta Kunstgras

Ad en Margo de Bruine vieren dit jaar 10 jaar Delta Kunstgras. Wij feliciteren ze van harte met dit jubileum en hopen dat ze nog vele jaren vanuit ’s-Gravenpolder de buitenomgeving van kleur kunnen voorzien.


Agenda

Vrijdag 17 mei OVS bezoek Trekkermuseum
Vrijdag 24 mei Verschijning braderiekrant
Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag
Vrijdag 31 mei Einddatum inzending Pannetjespuzzel
Zaterdag 1 juni Braderie
Woensdag 5 juni Jaarvergadering OVS
Zondag 9 juni 1e Pinksterdag
Zaterdag 15 juni Actiemarkt Siloah
Maandag 17 juni Start Avondvierdaagse
Maandag 1 juli Jubileumactieweek Paradijsvogel
Vrijdag 5 juli OVS Tuktuk-barbecue
Zaterdag 6 juli Begin zomervakantie
Zaterdag 17 augustus Einde zomervakantie
Woensdag 28 augustus Einddatum kopij Het ’s-Gravenpoldertje no. 50
Vrijdag 13 september Verschijningsdatum Het ’s-Gravenpoldertje no. 50!