info@ovsgravenpolder.nl
06-20903545

Nieuws en Agenda

Agenda

Zaterdag 5 oktober Einde inzenddatum Advertentie-Sokkenpuzzel en Zoek de verschillenpuzzel
Zaterdag 12 oktober Start herfstvakantie
Zaterdag 19 oktober Einde herfstvakantie
Donderdag 24 oktober OVS werkbezoek Cottelli
Vrijdag 25 oktober Herdenkingsbijeenkomst oorlogsslachtoffers ’s-Gravenpolder
Zaterdag 26 oktober Verkoopmorgen creagroep PKN
Zondag 27 oktober Einde zomertijd / begin wintertijd
Vrijdag 8 november Dorcas hulpactie COOP supermarkt (hele dag)
Zaterdag 9 november Dorcas hulpactie COOP supermarkt (ochtend)
Woensdag 13 november Dorpsraadvergadering
Woensdag 13 november Einddatum kopij Het ’s-Gravenpoldertje no. 51
Woensdag 27 november Dankdag voor gewas en arbeid
Vrijdag 29 november Verschijningsdatum Het ’s-Gravenpoldertje no. 51
Zaterdag 14 december ’s-Gravenpolder zingt
Woensdag 25 december 1ste kerstdag
Dinsdag 31 december Oudejaarsdag

50 bij Kesselaar

Kesselaar Groente en ruit heeft de wekelijkse aanbiedingen verbonden aan het 50ste nummer van Het ’s-Gravenpoldertje. Het ’s-Gravenpoldertje is destijds ontstaan uit een zwart-wit A4tje met aan de ene zijde een advertentie van Huissoon Textiel en aan de andere zijde een advertentie van Kesselaar. Nu 50  edities  verder  staat  om  die reden op de voorpagina de sokkenpuzzel van Huissoon Textiel en op de achterzijde de 50-acties van Kesselaar. Doe er uw voordeel mee.


Werkgroep ‘s-Gravenstraat

Ons verzoek aan de Gemeente Borsele de parkeer- en doorstroomproblematiek in de ’s-Gravenstraat nog eens onder de loep te nemen heeft geleid tot een voorstel om hiervoor een werkgroep samen te stellen. Deze werkgroep zal naast enkele gemeentelijke vertegenwoordigers en een dorpsraadslid worden gevormd uit enkele ondernemers OVS leden gevestigd in de ’s-Gravenstraat. Zodra deze werkgroep is geïnstalleerd volgt nader bericht.


Verhuizing Henny’s Cadeauboetiek

Henny van  Hartingsveldt  die  vanuit  haar  woonhuis  aan  de Populierenstraat sinds 2017 Henny’s Cadeauboetiek exploiteerde heropende 10  september  jl.  haar  winkel  in het centrum van ’s-Gravenpolder. Dit om precies te zijn op nummer 17 in de ’s-Gravenstraat. Het gaat om de voormalige ruimte van “Sfeer en Meer”. Voor de nieuwe openingstijden en de overige bereikbaarheidsgegevens zie de advertentie onderaan deze pagina.

We feliciteren Henny van harte met deze nieuwe locatie en hopen dat ze nog vele jaren met haar interieurartikelen het exterieur van de ’s-Gravenstraat zal helpen verrijken.


Versterking

We willen de redactie nog uitbreiden. Dus schrijf je graag verhalen of fotografeer je graag kom dan ons gezellig team versterken. Graag reactie aan: redactie@ovsgravenpolder.nl.