info@ovsgravenpolder.nl
06-20903545

Nieuws en Agenda

Agenda

Za 7 december Open Dag 1-jarig bestaan Thuys Interieur
Vr 13 december Kerstmarkt Psyiënt Zuidwester
Za 14 december ’s-Gravenpolder Zingt
Vr 20 december Einde inzendtermijn Kaarsenpuzzel en Zoek de 10 verschillen puzzel
Di 24 december Kerstzangavond Elimkerk
Di 24 december Kinderkerstdienst Maartenskerk
Wo 25 december 1ste Kerstdag
Do 26 december Einde inzendtermijn Puzzel Kaske van Kopmels
Wo 1 januari 2020 Nieuwjaarsdag
Di 14 januari Nieuwjaarsreceptie-Werkbezoekbijeenkomst Ondernemersvereniging
Wo 29 januari Dorpsraadvergadering
Di 4 februari 1ste bijeenkomst ’s-Gravenpolder B2030 inclusief diner
Ma 10 februari Start collecteweek Oranjecomité
Vr 14 februari Valentijnsdag
Za 22 februari Begin voorjaarsvakantie
Ma 24 februari Einddatum inlevering kopij Het ’s-Gravenpoldertje no. 52
Di 10 maart Jaarvergadering Ondernemersvereniging
Wo 11 maart Biddag voor gewas en arbeid
Vr 13 maart Verschijningsdatum Het ’s-Gravenpoldertje no. 52
Di 7 april Jaarvergadering Dorpsraad
Vr 10 april Goede Vrijdag
Zo 12 april 1e Paasdag

Actie OVS 2020

Als ondernemersvereniging starten we het nieuwe jaar 2020 met een nieuwjaarsreceptie-werkbezoekbijeenkomst bij Technisch Onderhoudsbedrijf De Nood op dinsdag 14 januari. Tevens zal de Activiteitencommissie dan haar jaarprogramma presenteren. De Nood Heftrucks, Shovels e.d. is in 2000 gestart en viert in 2020 het 20-jarig bestaan.

Dinsdag 10 maart willen we onze jaarlijkse ledenvergadering houden in aanwezigheid van een boeiende spreker. Nog geen lid of donateur van Ondernemersvereniging ’s-Gravenpolder (OVS)? Loop dan een keer binnen en / of meld je aan op info@ovsgravenpolder.nl of bel met onze penningmeester Leonard Kesselaar op 06-12278334


Maatregelen ’s-Gravenstraat

Goed nieuws is dat er op termijn een 10 à 12-tal parkeerplaatsen in de Boomgaardstraat (bij)komen. Daartoe worden door R&B Wonen 2 woningen gesloopt. Verder wordt onderzocht of door middel van het aanbrengen van parkeervakbelijning de doorstroom in de ’s-Gravenstraat kan worden verbeterd. Dit nieuws en nog vele andere mogelijke maatregelen als bijvoorbeeld het op proef verwijderen van de paaltjes op bepaalde plaatsen passeerden de revue donderdag 31 oktober in de werkgroep ’s-Gravenstraat.

Naast als contactpersoon Mariska van Nieuwenhuijzen, bedrijfscontactfunctionaris van de Gemeente Borsele, bestaat de werkgroep uit Danny de Vries en Barrie Vleugel van Openbare ruimte en Verkeer en Vervoer van de Gemeente Borsele, uit Leo Marijs vertegenwoordiger Dorpsraad, uit Hans de Jonge, bestuurslid OVS en uit Frits Edelijn (Paradijsvogel), Ruud Maartense (OMA), Corné Hamelink (Drogisterij Lokerse) en Leonard Kesselaar (Kesselaar Groente en fruit) , zijnde OVS leden en bedrijfsmatig gevestigd aan de ’s-Gravenstraat. Zodra de gemeente de diverse mogelijkheden heeft uitgewerkt komt de werkgroep opnieuw bijeen.


Klämars Menshop breidt uit

De inpandige ruimte in het winkelpand ’s-Gravenstraat 63 waar voorheen Boekhandel van Velzen was gevestigd heeft Klämars Menshop vanaf 1 oktober jl. ook in gebruik genomen als herenmodezaak. Hierin is een paskamer en de presentatie van een grote modellencollectie voor de maatkleding gerealiseerd.


Versterking

We willen de redactie nog uitbreiden. Dus schrijf je graag verhalen of fotografeer je graag kom dan ons gezellig team versterken. Graag reactie aan: redactie@ovsgravenpolder.nl.