Feliz Fashion-Lifestyle-Gifts

December 2019

 ’s-Gravenpolder heeft een zeer gevarieerd en levendig bedrijfsleven. Deze keer brengen we Feliz, Fashion-Lifestyle-Gifts aan het Klimopplein in de kijker en we spraken daartoe met de twee enthousiaste eigenaren/ondernemers, de beide Sandra’s.

Feliz Fashion-Lifestyle-Gifts

Stoer verhaal

“Dat was toch wel heel stoer om in 2017 een damesmodezaak hier in ’s-Gravenpolder te beginnen?” zo vroegen we ons af. De beide Sandra’s, Sandra Goozen geboren en getogen in ’s-Gravenpolder en haar Arnemuidse vriendin Sandra de Nooijer-van Belzen relativeren dat enigszins per direct. Bescheiden als ze zijn antwoorden ze: “Het enige wat we wilden was geen gemiste kans hebben. De winkelunit aan het Klimopplein waar voorheen Kapsalon Samantha in was gevestigd stond namelijk al geruime tijd leeg. Tegelijkertijd waren de thuisparty’s, braderieën, fairs e.d. waarmee we onze ondernemersactiviteiten zijn gestart erg succesvol.

Deze combinatie, én een geschikt leegstaand pand én goedlopende verkoopactiviteiten, maakten met medewerking van de verhuurder, de start van de winkel mogelijk. Bovendien richten we ons vanaf het begin niet alleen op damesmode, maar op een laagdrempelige winkel voor iedereen”

Meer dan damesmode

Feliz, dat “Gelukkig” betekent, is inderdaad een winkel voor iedereen. Wie denkt dat er alleen dames terecht kunnen voor kleding van de merken G-Maxx, Studio Anneloes, Zoso, Tramontana en het eigen label Feliz, zit er flink naast. Naast dameskleding en hoeden kun je bij Feliz bijvoorbeeld ook thee, chocolade, kaarten, Zeeuwse producten, panty’s, plaids, kussens en cadeauartikelen kopen.

Bij Feliz is dan ook iedereen van jong tot oud welkom, ook al is het om zomaar eens even binnen te lopen en te genieten van al het moois dat is uitgestald of gewoon om een kopje koffie mee te doen.

Eén en al beleving

Naast al de beleving die het winkelassortiment met de gezellige koffietafel al biedt kun je bij Feliz ook een zogenaamde Makeover boeken. Dat is een complete verwendag in samenwerking met o.a. een schoonheidsspecialiste, kapper en fotograaf. Verder hebben de Sandra’s ook een eigen webshop. Per januari as. starten ze ook met een grote matencollectie.

’s-Gravenpolder Top

Tot slot: Hoe zijn jullie plannen voor de toekomst? Daarin zijn beiden heel erg duidelijk. De een zegt: “Groot zijn door klein te blijven” en de ander “Ik hoop dit nog jaren zo te doen”. Wij wensen deze succesvolle ondernemers, die ook veel klanten van buiten ’s-Gravenpolder trekken, inderdaad dat nog vele jaren genotvol toe. hiernaast.

 

AJW/WU