Oplossing puzzel

Oplossing en prijswinnaars Advertentie-Frietpuzzel septembernummer

De friet van Rinus Braam van De Brandpit is gebleken erg in trek te zijn. Bijna tachtig mensen van jong tot oud dongen mee naar de prijs van de frietpuzzel uit het septembernummer.

Hoewel deze puzzel gemakkelijker bedoeld was dan de voorgaande, bleek dat in de praktijk toch nog niet direct het geval. De frietjes zaten soms weer bijzonder goed verstopt.

Opnieuw miste dan ook meer dan de helft van de inzenders één of meerdere frietjes. Uit de uiteindelijk overblijvende 24 goede antwoorden werden door Rinus Braam, de eigenaar van de Brandpit, de 5 prijswinnaars getrokken.

Eén van deze prijswinnaars voegde er de volgende tekst bij:
Goedenavond, We hebben deze keer weer geteld. Maar laten we deze keer dan ook maar eens inzenden. Want ja, niet geschoten is altijd mis, he!? We hebben 71 x een frietje gevonden. Nou, wie weet, he!? We wachten het af! Hartelijke groeten.

Eén van de jongere inzenders met hulp van een echt jongere zat er zoals meerdere deelnemers maar één frietje naast: Hoi, Wij telden 70 frietjes. Ikzelf had er 2 over het hoofd gezien, maar mijn zoon van 7 had ze gevonden! Wij hopen nu natuurlijk dat het goed is. Duimen maar! Gr.

Een van onze oudste puzzelaars (86 jaar) miste ondanks maximale inzet meerdere frietjes. Lees maar mee: Redactie Het ’s-Gravenpoldertje, Wat een zoekerij was het deze keer, alleen kon ik het het beste zien buiten in de zon , mijn man probeerde het ook maar daar ging het nog moeilijker. Dus had ik niemand om mij te controleren na meerdere malen geteld te hebben, kwam ik dan toch uit op 61 frietjes vanaf pag. 2-28. Ik ben benieuwd of het klopt!

Het juiste antwoord was dus 71 frietjes met de volgende prijswinnaars:

Prijswinnaars € 10,00 vrij bestedingsbedrag bij De Brandpit

1. Marina de Korne, Burg. Prümerstraat 23
2. Fam. Moens, Schoorkenszandweg 7
3. K. de Koster, Schoorkenszandweg 17
4. Judith de Blaeij, Willem de Goedestraat 10
5. Erik en Gerdie Schrijver, Ambachtsstraat 13