Activiteitencommissie OVS

September 2019

’s-Gravenpolder heeft een rijk en bloeiend verenigings- en vrijwilligersleven. Deze keer brengen we de activiteitencommissie van onze eigen Ondernemersvereniging in beeld. We spraken met voorzitter Hans Minnaard en penningmeester Mirjam van Dorst-Den Dekker.

Activiteitencommissie OVS

Succesvol netwerken

“Hoe zijn jullie ervaringen tot nu toe?”, zo vragen we. Als uit één mond klinkt het: “Heel positief. Stik gezellig. Er is best veel animo voor en er wordt goed genetwerkt”.
“We hebben al weer zin in de volgende bijeenkomsten die nog voor dit jaar gepland staan.
Dat zijn een kampvuur op vrijdag 13 september op Camping De Zwaakse Weel met o.a. een humoristische verrassing en donderdag 24 oktober een werkbezoek aan Cottelli Podologie en schoenen. Wat betreft de afgelopen bijeenkomsten spreken de foto’s van het Trekker museum met ringsteken en de ‘Tuktuk’barbecue bij Peter Traas in Bakendorp boekdelen”.

Meegenieten

En zo is het maar net. Inderdaad één plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden.
Vandaar dat we met enkele plaatjes besluiten en de activiteitencommissie veel succes toewensen met de komende activiteiten.Ook lid worden van de Ondernemersvereniging bel of mail Lodewijk Nijsse, de penningmeester van het bestuur  penningmeester@ovsgravenpolder.nl

AJW/WU